logo

Beauty Sauna Peize. Babor Spa Instituut. Drenthe Nederland

U bevindt zich hier: Home Beauty aanbiedingen
Beauty aanbiedingen

Beauty actie maanden juli/augustus

15% korting op alle gezichtsbehandelingen van Babor

15% korting op alle massages

Juist nu in de zomermaanden aandacht voor je huid!

Ongeacht voor welke gezichtsbehandeling of massage u kiest of hoeveel behandelingen u reserveert, u krijgt op alle behandelingen 15% korting.

Reserveren noodzakelijk, minimaal 1 dag voor uw komst!

 

Extra beautyaanbiedingen!

Harsen

De eerste dagen om onze benen te tonen komen er weer aan. Het is nu tijd om goed voor de dag te komen. Wij helpen daar mee, u krijgt nu 20% korting op het harsen van zowel onder- als bovenbenen, om deze mooi glad te krijgen voor de warme zomerdagen. Ook geven wij 20% korting op het harsen van de bikinilijn.

Deze actie is geldig t/m augustus 2014.

Cellulite wrap

Wilt u ook nog iets doen aan uw sinaasappelhuid, dan adviseren wij u om de cellulite wrap te ondergaan, u krijgt een verbluffend resultaat. Deze mogen wij u aanbieden voor € 68,= (normaal € 85,=).
U kunt ook besluiten om een kuur hiervan te nemen. U kunt zich hierover laten informeren door onze medewerksters bij Bureau Reserveringen.

Deze actie is geldig t/m augustus 2014.

Doctor Babor producten

Ook alle Doctor Babor  producten voor het lichaam kunt u nu aanschaffen met 20% korting. Bijvoorbeeld de Body cellulair lotion en fluids zorgen ervoor dat vetcellen reduceren, minder vet in het weefsel wordt verzamelt en de toegevoegde coffeïne, de vetafbraak helpt te versnellen. Zolang de voorraad strekt, wees er snel bij!

Zoals u ziet, helpen wij u mooi en voordelig de zomer door.